Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Oct. 2019

Študijski krožek Razširi svoj zvok

V sklopu Mladinskega društva Bistrica ob Sotli se izvaja veliko raznolikih aktivnosti. Ena izmed njih so tudi študijski krožki, ki se izvajajo že vrsto let. Letos je bil najbolj atraktiven krožek Razširi svoj zvok, ki pokriva področje DIY elektronike, privabil pa je največ mlade moške populacije.

Tekom osmih srečanj so z udeleženci krožka spoznali nekaj osnovnih pravil v elektroniki, ki veljajo na zelo specifičnem področju DIY efektov za električne inštrumente, se naučili spajkanja in vsak udeleženec je s pomočjo mentorja naredil svoj reverb efekt pedal, ki ga je odnesel s sabo domov. Pri tovrstnih krožkih poudarjajo medsebojno sodelovanje, solidarnost, razvijanje ročnih spretnosti, pomen reciklaže in ponovne uporabe elektronskih naprav. 

Video iz enega od srečanj si lahko ogledate tukaj.

Vir in foto: Mladinsko društvo Bistrica ob Sotli

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35331

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino