Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Dec. 2019

Trening za mlade v Avstriji

Te veseli delo z mladimi prostovoljci, ali sam/a prostovoljiš? Zavod Voluntariat te vabi, da se udeležiš treninga v Avstriji, kjer se bodo udeleženci ukvarjali s povezovanjem mednarodnih prostovoljcev z lokalno skupnostjo

Povezovanje ljudi, ki pridejo na mednarodni prostovoljski projekt z lokalnim prebivalstvom, je pomemben del mednarodnih prostovoljskih projektov in na treningu se bo razvilo metode, predstavilo primere dobrih praks in seveda združilo najboljše ideje v priročniku za taborovodje in mladinske delavce. Sliši se intenzivno, kajne? 

Trening bo potekal od 6. do 12. marca 2020 v Avstriji. Nadrobne informacije o vsebini in logistiki najdeš v pozivu za prostovoljce. Vabijo te, da izpolniš prijavnico. Rok za prijavo je 3.1.2020. 

Pridi, potrebujejo zagrete mlade, kot si ti!

Vir: Zavod Voluntariat 
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56738

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino