Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Sep. 2019

Tudi v novem šolskem letu "Žuram s prijatelji, ne z drogo!"

Mladinski center Brežice vabi prostovoljce na usposabljanje za izvedbo preventivnih delavnic na šolah v okviru projekta "Žuram s prijatelji, ne z drogo!". Gre za preventivni projekt, ki ga v šolskem letu 2019/2020 izvajajo že 16. leto zapored.

Namen projekta je preprečevanje zasvojenosti oziroma zmanjševanje škode. Osnovni cilj delavnice je ozaveščanje mladih o škodljivosti rabe dovoljenih in nedovoljenih drog ter promoviranje zdrave, torej varne zabave. Preventivne delavnice izvajajo za devetošolce in srednješolce na vseh šolah v občini Brežice. Če vas delo z mladimi veseli, vas vabijo, da se jim pridružite! 

Kaj boste pridobili na usposabljanju?

  • izkušnje pri delu z mladostniki,
  • znanje o vodenju mladinske preventivne delavnice,
  • mentorstvo, brezplačno usposabljanje, možnost sodelovanja pri ostalih projektih MC Brežice ter obilo novih poznanstev. 

Usposabljanje bo potekalo v torek, 5.11.2019, ob 17.00 v prostorih Mladinskega centra Brežice. Izvedla ga bo sociologinja mag. Danijela Švajger.  Informacije in prijave so mogoče na vgc.brezice@zptm.si ali na šetvilki 064 245 587 (mag. Mihaela Kežman, koordinatorica projekta).

Vir in foto: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice - MC Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89307

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino