Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 18 Dec. 2020

Tukaj je BO TV!

Čas je za dobre novice, humor, smeh in zabavo! 

Bo tv je projekt v okviru mladinskega centra Šentjur in društva Epik teater. Gre za humoristično obarvano oddajo, kjer je poudarek na dobrih novicah, del oddaje pa so tudi prispevki mladih iz Občine Šentjur. 

V oddaji bodo združili studijske in terenske reportaže, k sodelovanju pa so vabljeni tudi mladi, ki jim lahko pošljejo prikupne, smešne posnetke, pozitivne novice, dobra dela, prijazno misel ali pa zgolj nasmejano fotografijo. Cilj je ljudi nasmejati in popestriti praznične dni z dobrimi novicami. 

Spremljajte jih lahko vsako nedeljo ob 17.45 uri! 

Prvo oddajo si lahko ogledate tukaj

Ekipa, ki ustvarja projekt so: Tom Costo, Monika Oset, Danijel Berden in Doroteja Vehovar.

Vir: Mladinski center Šentrju

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48237

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino