Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jan. 2022

Umetniška razstava Talie Posel

V petek, 21. januarja, so v Centru eksperimentov Maribor pripravili otvoritev razstave mlade umetnice Talie Posel. V mladinskem centru so študentki Talii omogočili, da predstavi svoja umetniška dela, ki jih je naredila v zadnjih letih; tako si jih bodo lahko ogledali tudi številni mladi, ki obiskujejo Center.

Na razstavi so predstavljena dela različnih tehnik, iz katerih veje dih mladosti in podobe iz njene okolice, ter zanimiva upodobitev sebe. Ob tem dogodku je Talia mladim predstavila tudi študij likovne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Mariboru in tako predstavila, kako poteka delo na umetniški poti.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

23880

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino