Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Sep. 2019

Upaj si med Mlade upe 2019!

Razpis Mladi upi 2019 je objavljen! Projekt »Mladi upi« nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2019 in je namenjen mladim talentom s področij športa, umetnosti, znanosti ter mladim para-športnikom. K sodelovanju vabijo mlade talentirane športnike, para-športnike in umetnike, stare od 16 do 19 let ter mlade talentirane znanstvenike, stare od 17 do 20 let.

Zavod Vse bo v redu bo finančno podprl najmanj sedem nadarjenih posameznikov:

  • najmanj šest mladih posameznikov ali posameznic bo na osnovi dogovorjenih meril izbrala razpisna komisija;
  • en nadarjen posameznik ali posameznica pa bo nagrajen_a na osnovi javnega glasovanja na spletni strani www.mladi-upi.si

Preberi si vse o projektu, izpolni obrazce, napiši motivacijsko pismo in v razpisu preveri, kaj vse potrebuješ. Vse potrebno zalepi v kuverto in jo do 15. oktobra 2019 pošlji na naslov Zavarovalnice Triglav. 

Odprt bo do 15. oktobra 2019. Upaj si med mlade upe in se prijavi čim prej!

Vir: Zavarovalnica Triglav
Foto: Zavod Vse bo v redu

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27423

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino