Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jun. 2020

Uspešno zaključena sezona večerov sodobne krščanske glasbe

Večeri sodobne krščanske glasbe potekajo v gradu za cerkvijo Marije Pomočnice na Rakovniku v Ljubljani. Pod okriljem Salezijanske mladine jih pripravlja skupina mladih, ki je predana tej glasbeni zvrsti.

Ukrepi ob epidemiji so neposredno vplivali tudi na izvedbo večerov sodobne krščanske glasbe. Marčevski večer je bil tako tik pred zdajci odpovedan, preostala dva v aprilu in maju pa so izvedli s predvajanjem prek spleta. Na aprilskem so se ob hišnem bendu Mesto na gori, predstavili naši pripravljavci in prostovoljci. Nejcu in Petri so se pridružili Rok, Jakob, Mitja, Tadej in Žiga skupaj z družinskimi člani. Dve pesmi so pripravili tudi salezijanci iz Rakovniške skupnosti. Maja se je bend lahko zbral in posnel ter predvajal del večera v živo. Za preostali del so s svojih domov poskrbeli skupina Svetnik, Lumen, skupnost Emanuel, Preroki in Odkloplen Grega.

"Za sooblikovanje obeh, malce drugačnih, a še vedno prijetnih in lepih večerov se še enkrat zahvaljujemo vsem gledalcem/poslušalcem, pripravljavcem, salezijancem in seveda vsem nastopajočim," so zapisali Salezijanci.

Informacije o naslednji sezoni bodo kmalu na voljo na Facebook strani Mesto na gori.

Vir in foto: Društvo mladinski ceh

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56471

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino