Neformalno izobraževanje

USPOSABLJANJE NA PODROČJU MLADINSKEGA DELA IN GLOBALNEGA UČENJA

28. 5. 2021 avtor: Uredništvo

Društvo Humanitas – Center za globalno učenje v sodelovanju z European Peer Training Organisation (EPTO) vabi v svoj krog mlade, ki bi se želeli usposobiti kot trenerji_ke na področju mladinskega dela in globalnega učenja ter delovati na nacionalnem in evropskem nivoju. Če si tudi ti želiš delovati kot trener_ka v mladinskem delu z uradnim certifikatom evropske organizacije in kar je najlepše – bil_a tudi plačan_a za delo, potem te vabijo, da se jim pridružiš na mednarodnem usposabljanju. Usposabljanje bo v obdobju enega leta potekalo v 3. stopnjah po postopku certificiranja organizacije EPTO, ki poleg udeležbe na treningih predvideva tudi delo oz. prakso udeležencev_k v vmesnih obdobjih med posameznimi treningi.

Usposabljanje bodo izvedli v okviru evropskega projekta PeerAct, ki je namenjen promoviranju temeljnih vrednot pravične družbe – nediskriminacije, solidarnosti in enakopravnosti, še posebej med mladimi. Ker se zavedajo, da so najmočnejši promotorji_ke teh vrednot med mladimi ravno mladi, iščejo nove trenerje in trenerke, ki se bodo skupaj z njimi podali na to pot.

Si star_a med 17 in 24 let ( sprejmemo pa tudi koga starejšega), te zanima delo trenerja_ke v mladinskem sektorju, si pripravljen_a investirati nekaj svojega časa in ti izražanje v angleškem jeziku ne predstavlja težav? Potem nikar ne odlašaj in se prijavi!

Podroben potek usposabljanja in povezavo do spletne prijavnice najdeš v VABILU.