Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Sep. 2018

Usposabljanje o mladinski politiki

V okviru programa mladinskega partnerstva med Evropsko komisijo in Svetom Evrope, poteka spletni trening usposabljanja o mladinski politiki z naslovom "Bistvo mladinske politike" ("Essentials of Youth Policy"), namenjen vsem, ki vas zanimajo teme mladinskega dela in politike.

Na usposabljanju boste spoznali bistvene elemente mladinske politike na Evropski ravni, njen vpliv na življenje mladih in trende, ki bodo zaznamovali mladinsko politiko v prihodnosti.

Trening bo potekal od 8. oktobra do 18. novembra 2018. Mladi, mladinski delavci in vsi, ki vas to področje zanima, prijavite se in pridobite nova uporabna znanja!

Več  

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95985

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino