Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Dec. 2020

Usposabljanje za mlade menedžerje v zamejstvu

Želite izvedeti več o vlogi mladih zamejcev in mladinskih zamejskih organizacij v družbi? Kako se strateško načrtuje, o kulturi in vrednotah mladinskih zamejskih organizacij, kaj o projektnem načrtovanju? Vas zanimajo strukture in vloge v mladinskih organizacijah? Kako učinkovito komunicirati z javnostjo in voditi različne skupine? Na kakšen način pridobivati razna sredstva in bolj učinkoviteje upravljati s svojim časom? Želite priložnost za medsebojno izmenjavo izkušenj pri delu z raznimi organizacijami?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem vas Mladinski svet Slovenije vabi na usposabljanje »Podporno okolje – krepitev vodenja mladinskih zamejskih organizacij«, ki bo letos potekalo prek spleta v petek, 11. decembra 2020, in v nedeljo, 13. decembra 2020; v petek med 16:00 – 19:00 in v nedeljo med 16:00 – 20:00.

Usposabljanje organizira Mladinski svet Slovenije, v sodelovanju in ob podpori Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu ter Urada Republike Slovenije za mladino. Sodelovanje na usposabljanju je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih zamejskih organizacijah ali pa se na to pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine. Mladim zamejcem želijo na usposabljanju ponuditi vsebine, ki so jih prepoznali kot ključne za delovanje in razvoj zamejskih mladinskih organizacij.

 Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Na usposabljanje se prijavite preko elektronskega obrazca.

Vse zainteresirane za udeležbo prosijo, da v spletni prijavnici izberejo ali navedejo tematike, ki jih zanimajo, da bodo lahko usposabljanje prilagodili željam in potrebam udeležencev.

Prijave zbirajo do četrtka, 10. decembra 2020.

Več o projektu si lahko preberete tukaj. 

Za vprašanja ali pojasnila jim pišite na dominik.derencin@mss.si.

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16851

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino