Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 May 2022

Usposabljanje za trenerje in menedžerje v mladinskem delu 2022

Si želiš voditi usposabljanja, seminarje, delavnice za mlade? Pridobiti nova znanja, izkušnje in reference za nadaljnje delo? Omogočiti svoji organizaciji, da pridobi mladinskega trenerja? Dolgoročno izboljšati razvoj usposabljanja v svoji organizaciji?

Mladinski svet Slovenije organizira intenzivno 4-dnevno usposabljanje za trenerje v mladinskem delu od četrtka, 26. maja 2022, do nedelje, 29. maja 2022. Usposabljanje bo potekalo v Brežicah. Usposabljanje se začne v četrtek zjutraj in konča v nedeljo popoldne.

Prijave zbirajo na elektronskem obrazcu do nedelje, 15. maja (rok prijave podaljšan!).

Namen usposabljanja je usposobiti mladinske voditelje in mladinske delavce za:

  • izvedbo izobraževanj za mlade s pravilno uporabo metod neformalnega izobraževanja;
  • oblikovanje procesov izobraževanj, ki udeležence motivirajo in držijo pozornost ter jim skozi skrbno pripravljene procese podajo znanja in izkušnje (teorija in praksa), v zaključku pa pridobljeno znanje in izkušnje povežejo v novo pridobljene kompetence;
  • načrtovanje sistema celostne rasti mladinskih voditeljev v svoji organizaciji;
  • izobraziti kader za Bazene trenerjev vseh organizacij članic in MSS ter ostale organizacije, ki izobražujejo po metodah neformalnega izobraževanja.

Vas zanima pridobivanje znanj na področju vodenja projektov in organizacij? Kako komunicirati z javnostmi, pridobivati sredstva, in voditi prostovoljce? Prevzemate vodstveno funkcijo ali si želiš postati menedžer v mladinski organizaciji, pa bi vam koristila dodatna znanja na področju vodenja organizacij? Si želite omogočiti svoji organizaciji, da pridobi mladinskega menedžerja?

Potem vas Mladinski svet Slovenije vabi na tradicionalno intenzivno 4-dnevno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah, ki bo letos potekalo od četrtka, 26. maja 2022, do nedelje, 29. maja 2022. Usposabljanje bo potekalo v Slovenj Gradcu. Usposabljanje se začne v četrtek zjutraj in konča v nedeljo popoldne.

Na usposabljanje za menedžerje se lahko prijavite z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do nedelje, 15. maja (rok prijave podaljšan!).

Namen usposabljanja je usposobiti izkušene mladinske voditelje za odgovorno prevzemanje vodstvenih funkcij v mladinskih organizacijah. Usposabljanje za menedžerje je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih organizacijah ali se na to vlogo šele pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine.

Več informacij o usposabljanju za trenerje najdete tukaj. Več o usposabljanju za menedžerja pa tukaj.

vir: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12197

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino