Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Dec. 2018

Ustvari za delodajalca privlačen profil!

Kdor je kdaj pisal CV ve, kako težko je na enem mestu zbrati vse izkušnje in certifikate; zato so na zavodu Nefiks razvili platformo e-Nefiks, v kateri lahko mladi ustvarite svoj profil, sproti beležite vse svoje dejavnosti in pridobivate priporočila. Obenem ti sistem omogoča, da te v njem neposredno najdejo številni slovenski delodajalci, ki imajo na platformi svoje profile. e-Nefiks je revolucionaren, ker vanj lahko beležiš vsa neformalna izobraževanja in aktivnosti (npr. prostovoljno delo), vendar ti vseeno omogoča potrditev opravljenih ur in veščin, ki si jih pridobil_a. 

Kompetence lahko v e-Nefiksu deliš na različna področja: sporazumevanje v maternem in tujem jeziku, digitalna in matematična pismenost, znanost in tehnologija, samoiniciativnost in podjetnost, medosebne in družbene kompetence, splošna kultura in ostalo

S pridobljenimi vpisi v e-Nefiks pa se lahko prijaviš tudi na Nefiks priznanje! To preprosto storiš tako, da izbereš Nefiks vpise s katerimi želiš sodelovati in se v svojem profilu v e-Nefiksu prijaviš.

TUKAJ si lahko ogledaš tudi krajši tutorial z navodili. 

Nefiks priznanja bodo podelili 15. januarja ob 17h v Poligonu, dobrodošli.
Prijave na dogodek zbirajo TUKAJ.

Vir: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67421

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino