Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Dec. 2020

V iskanju literarnega navdiha

Mladinski center Dravinjske doline v decembru izvaja spletne delavnice kreativnega pisanja. Delavnice vodi vsestranski in za svoje literarno delo večkrat nagrajen lokalni umetnik Aleš Jelenko.

Pod njegovim strokovnim mentorstvom udeleženci in udeleženke spoznavajo splošni proces literarne poti. Preko praktičnih vaj pa podrobneje spoznavajo ustvarjanje poezije, kratkih zgodb in romana. Tako v okviru delavnic nastajajo tudi zanimiva avtorska dela.

»Vesela sem, da sem imela priložnost spoznati tudi druge avtorje in avtorice. Zanimivo je videti, kje najdemo navdih in kako različni so naši slogi pisanja.« je bila navdušena udeleženka. (N. K.)

Vir: Mladinski center Dravinjske doline 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24241

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino