Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Nov. 2019

V komunikacijsko džunglo s PR teatrom!

PR teater je največji in tudi najbolj prepoznaven projekt Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za celodnevno študentsko konferenco, ki jo organizirajo enkrat letno, praviloma novembra.

Rdeča nit letošnjega PR teatra je komunikacijska džungla, dogodek pa se bo odvijal pod geslom »Vstopi. Razišči. Začuti.« Organizacijska ekipa vleče vzporednice med džunglo in področjem komuniciranja, saj pravi, da sta oba zelo raznolika, vznemirljiva in skrivnostna.

Letos vas vabijo, da v komunikacijsko džunglo vstopite 13. novembra 2019, raziskovali jo boste lahko od 8.00 do poznejših večernih ur. Kje: v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani. 

S PR teatrom želijo študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Pester program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji. Skozi predavanja in delavnice obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem se udeleženci seznanijo tudi z različnimi poklici v stroki in pridobijo nove ideje ter poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Več o letošnji konferenci si lahko preberete tukaj, prijava na dogodek je dostopna tu.

Vir in foto: Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28210

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino