Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Dec. 2020

V Mladinskem centru Brežice zaključili z drugim sklopom usposabljanj projekta MI!

V začetku decembra so v Mladinskem centru Brežice zaključili z drugim sklopom usposabljanj projekta MI! – mladinski inkubator.

V zadnjem tednu so se virtualno družili z zanimivi gosti iz prakse, ki so jim zaupali veliko koristih informacij: Mark Kalin, direktor v Švedskem investicijskem skladu 1337Works AB, David Urankar, slovenski televizijski voditelj in maneken ter nekdanji športnik, Andreja Čavnik, trenerka s certifikatom ICF, business coach, podjetnica, Ivan Papič, Steklarna Hrastnik, kadrovski manager leta 2020, Andrej Bračun, predavatelj in poklicni pilot, Zinka Kosec, profesorica, predavateljica in direktorica zavoda za aktivni razvoj, Akademija Akcija.

Na zadnji delavnici so se jim na okrogli mizi pridružili vsi izvajalci MI! delavnic, mag. Jasmina Spahalić, Urban Krevl in Maja Hostnik iz Mreže MaMa ter dr. Lucija Čevnik, ki so jim podali dodatne napotke za uspešno karierno pot, zaupali lastne izkušnje in tako popestrili petkov popoldan.

Projekt MI! se nadaljuje, v mesecu februarju, s projektnim delom, zato vabijo mlade, da se jim pridružijo in tako pridobijo nova poznanstva, se povežejo z različnimi delodajalci in v svoj CV dodajo še eno izkušnjo.

Prijavite se lahko tukaj. 

Vir: Mladinski center Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

57558

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino