Digitalizacija

Vabilo na 2. digitalno srečanje mladinskega sektorja

21. 5. 2020 avtor: Uredništvo

Urad RS za mladinoZavod Movit, Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa vabijo na drugo Digitalno srečanje mladinskega sektorja, ki bo potekalo v sredo, 27. maja 2020, ob 14. uri.

Z 31. majem 2020 stopi v veljavo preklic epidemije COVID-19 in počasi se vračamo v “stare tirnice” in način dela kot pred epidemijo. Pri tem še vedno veljajo nekateri ukrepi, ki so namenjeni preprečevanju širjenja korona virusa. 

Z umirjanjem razmer po epidemiji novega koronavirusa organizacije ponovno začenjajo z izvajanjem mladinskega delav “fizični obliki”, ob tem pa se odpirajo številna vprašanja in dileme: katere aktivnosti lahko izvajajo in katere še ne, kakšne so omejitve pri izvedbi posameznih aktivnosti, kakšne pogoje morajo zagotavljati za zakonito in varno izvajanje aktivnosti.

Z namenom izmenjave mnenj in izkušenj povezanih z delom organizacij in izvajanjem mladinskega dela v času po epidemiji ter s ciljem odgovoriti na čim več vprašanj in dilem povezanih z izvajanjem mladinskega dela po epidemijibo potekalo drugo srečanje, ki je namenjeno vodstvenim kadrom organizacij v mladinskem sektorju.

Za udeležbo na srečanju je potrebna prijava, ki jo opravite preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljka, 25. maja 2020. Nadaljnja navodila boste prejeli po prijavi. 

Vir: Urad RS za mladino