Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 May 2022

Vabilo na delavnico: Kako se osamosvojiti?

Si želiš zaživeti na svojem? Iščeš informacije, kako se uspešno odseliti iz domačega gnezda? Te zanima na kaj moraš biti pozoren, ko greš v najemniško stanovanje? Kako imeti pregled nad odhodki in prihodki?

Mladinski center Šentjur, v sodelovanju s študenti tretjega letnika socialne pedagogike, Pedagoške fakultete v Ljubljani, vabi na delavnico z naslovom:  Kako se osamosvojiti?

Ideja za delavnico se je razvila iz vsakodnevnih potreb mladih, ki si želijo zaživeti na svojem in jim razkropljenost informacij to otežuje. Študentje so se odločili zbrati vse informacije na enem mestu in poiskati konkretne napotitve, kam ter na koga se obrniti, ko se ti zalomi.

V torek 24.05.2022, ob 19h, na ZOOM-u, boste izvedeli vse odgovore na vprašanja, ki pestijo marsikatero mlado osebo. Prijavi se tukaj, do 23. maja, https://forms.gle/7VeoejHDuiRtVKAQ7 , da ti lahko pred delavnico pošljejo povezavo.

Vir: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99553

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino