Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Mar. 2021

Vabilo na letno ASEF galo

Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija ASEF (American Slovenian Education Foundation) organizira letno ASEF galo. ASEF gala je vsakoletni dogodek, ki je namenjen počastitvi globalnih slovenskih uspehov in povezovanju slovenskih znanstvenikov, profesorjev, športnikov, poslovnežev in študentov.

Spremljati jo bo možno preko spleta v soboto, 17. aprila, ob 20.00 po srednjeevropskem času (CET) oziroma 11.00 po pacifiškem standardnem času (PT).

Na dogodku se jim bo pridružila astronavtka slovenskih korenin Sunita Williams, ki je kar dvakrat obiskala Mednarodno vesoljsko postajo in je v vesolju preživela 195 dni ter bo na dogodku prejela ASEF-ovo Nagrado za življenjsko delo in izjemne dosežke. Galo bo med drugimi kulturno obogatila transmedijska umetnica Eva Petrič, ki živi in ustvarja v Ljubljani, na Dunaju in v New Yorku.

Prijave na ASEF galo so mogoče preko spletnega obrazca dosegljivega tukaj. Udeležba na dogodku je brezplačna. 

Vir: Ekipa ASEF

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25296

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino