Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Oct. 2019

Video natečaj "EU projekt, moja zgodba"

Rad_a spoznavaš Slovenijo, snemaš in potuješ? Potem sodeluj v video natečaju EU proojekt, moja zgodba 2019. Posnemi video in osvoji letalsko karto za dve osebi v eno od EU prestolnic. Lanski nagrajenci so si izbrali Varšavo, v katero EU prestolnico pa bi se odpravil_a ti?

Kako do nagrade?

Prijavi se z videom v dolžini do 60 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p (lahko gre tudi za animiran video) objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in pošlji povezavo prek obrazca na soletni strani natečaja do 10. 11. 2019. Če bo video vključeval besedilo, mora biti v slovenskem jeziku (lahko tudi s podnapisi v slovenskem ali angleškem jeziku).

Nagrada

Podelili bodo letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU zmagovalcu spletnega glasovanja, ki bo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videov do 15. 12. 2019. Zmagovalec bo znan 17. decembra 2019.

Kaj so evropski projekti?

Če si že kdaj obiskal_a Narodno galerijo, kopališče v Tivoliju, Pot pastirskih škratov na Krvavcu ali enega od 25 zdravstvenih domov po Sloveniji, uporabil_a storitve E-uprave ali se zapeljal_a po avtocesti med Draženci in Gruškovjem, si jih že spoznal_a.

Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi. Pogosto jih označujejo table z napisom "Naložba v vašo prihodnost", namige pa lahko poiščeš tudi na http://eu-skladi.si/sl/ekp/primeri-dobrih-praks. Vsi sofinancirani projekti so sicer objavljeni na http://eu-skladi.si/sl/seznam-projektov.

Za dodatne informacije piši na info.svrk@gov.si.

Vir in foto: Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58357

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino