Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Sep. 2020

Vikend dogajanje ob jezeru s Šaleškim študentskim klubom

Poletja še ni čisto konec, vseeno pa se študentje v Šaleškem študentskem klubu (ŠŠK) že pripravljajo na novo študijsko leto, ki bo prav tako kot poletje, precej drugačno od normalnega študijskega, ki so ga bili vajeni. Vsekakor študentje ŠŠK-ja ohranjajo dobro voljo in pozitivno energijo, s katero bodo 1. oktobra zakorakali novim izzivom naproti.

Temperature v septembru so božale s toplimi žarki in tako opazarjale, da poletja še ni konec. V ŠŠK so se zato odločili, da bodo v mesecu pred začetkom študijskega oktobra, mladim organizirali dogajanje, saj ga je bilo po njihovem mnenju v poletnem času - premalo.

Tako so speljali vikend program ob jezeru, ki se je začel s koncertom v Letnem kinu pri Škalskem jezeru, kjer se je preteklo leto odvijal dogodek LakeFest. Tokrat je istoimenski dogodek v prav posebni obliki gostil akustični koncert skupine Tabu. Dogodek je bil kljub ukrepom in nekonvencionalnem izgledu (koncert s sedišči) razprodan ter uspešen. Mnogi mladi obiskovalci so po dogodku z ekipo ŠŠK-ja delili svoje nostalgične občutke in se spominjali še lanskega poletja, ko so koncertni večeri in drugi tovrstni dogodki veljali za samoumevne.  

Zaključek vikenda je bil športno obarvan. Z vodilom 'Športaj s ŠŠK' so se najpogumnejši člani podali na športno dopoldne s supanjem po Velenjskem jezeru. Konec pestrega vikenda sta tako zaznamovala šport in dobra družba, po končanem dogodku pa so se udeleženci posladkali s slastnimi vaflji na velenjski plaži.

Vir in foto: Šaleški študentski klub

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

76702

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino