Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Oct. 2018

Virtualne izmenjave Erasmus+ za mlade

Pilotni projekt virtualne izmenjave Erasmus+ ponuja mladim priložnost za sodelovanje v medkulturnih spletnih razpravah t.i. debatah. V okviru spletnega usposabljanja boste mladi lahko razvijali ključne kompetence za parlamentarne razprave. Osvojili boste oblikovanje kritičnega mišljenja, strukturiranja in predstavljanja argumentov, medkulturnega ozaveščanja, dela v ekipi in spretnosti komuniciranja v angleščini.

Mladi med 18. in 30. letom starosti, ki vas zanima sodelovanje, se lahko projektu pridružite kot voditelji debatnih ekip ali kot njeni člani. Za sodelovanje v debatah izkušnje niso nujne, potrebno je le zanimanje za spoznavanje ljudi z različnimi ozadji ter učenje debatiranja in izražanja idej.

Video predstavitev projekta si lahko ogledate tukaj.

Več informacij o projektu najdete na Evropskem mladinskem portalu.

Prijavnica je na voljo tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

76066

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino