Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Mar. 2021

Virtualne izmenjave za mlade

Zavod TiPovej! Skupaj s partnerji mednarodnega projekta »Mladi sooblikujejo mesta učenja« organizira virtualne izmenjave za mlade, ki potekajo vsak zadnji petek v mesecu.

Že tretja virtualna izmenjava bo na vrsti v petek 26. marca, z začetkom ob 17:30 na platformi ZOOM. Trajala bo trajal približno 2 uri in združila med 25–30 udeležencev iz celotne Evrope. Kaj bo glavna tema? Prihodnost se začenja danes! Odgovarjali bodo na vprašanja:

  • Kako lahko mladi postanemo odločevalci jutrišnjega dne?
  • Kaj mladi menimo, da je pomembno?
  • Katere vloge lahko prevzamemo?
  • Kakšna miselnost je potrebna, da se pripravimo na prihajajoče se izzive?

Na dogodek se morate prijaviti do srede 24. 3. 2021 na povezavi

Če vam ne uspe tokrat, se jim lahko vedno pridružite naslednjič! Za dodatne informacije pa so vam na voljo preko elektronske pošte urska@tipovej.org, telefona 041 931 202 ali socialnih omrežij (FB // IG).

Vir: Zavod TiPovej!

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36445

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino