Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Apr. 2021

Virtualni koncert

V podporo mladim pri spoštovanju ukrepov poskušajo mladim popestriti njihov vsakdanjik z različnimi vsebinami. Eden od načinov spodbude za »Ostani doma« je tudi zabava iz udobja domačega kavča, zato so se v Mladinskem kulturnem centru Radlje ob Dravi odločili podpreti koncert skupine Grooveland, ki je običajno potekal pod okriljem vsakoletnega velikonočnega koncerta KD Radlje - Big Band.

Letos so si koncert lahko ogledali brezplačno preko prenosa v živo, dostopen pa je tudi na tej povezavi.

Skupino Grooveland sestavljajo mladi (tudi iz lokalnega okolja), ki jih druži strast in ljubezen do glasbe, tako zasebno kot poklicno, saj se je večina njenih članov šolala na Konzervatoriju za glasbo in balet Maribor, nekateri pa si svojo glasbeno pot utirajo celo na University of Music and Performing Arts Graz.

Zavedajo se, da virtualni dogodki sicer ne morejo nadomestiti dogodkov v živo, na katerih je ključna povezanost občinstva, s katero se ustvari vzdušje in pristnejše doživljanje glasbe, vseeno pa lahko vidimo tudi prednosti teh dogodkov, kot so dostopnost in širok doseg, ki omogočajo udeležbo na podobnih dogodkih tudi tistim, ki se jih zaradi različnih razlogov drugače ne bi mogli udeležiti.

Vir: Mladinski kulturni center Radlje ob Dravi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79526

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino