Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Apr. 2021

Virtulani HeritageHack: Periferija vabi!

V Zavodu ID20 skupaj z Društvom Idrija 2020 od 7. do 9. maja 2021 organizirajo virtulani HeritageHack: Periferija vabi!, na katerem bodo udeleženci skozi format "hackathona" iskali nove rešitve za slovensko podeželje in manjša mesta, zaznamovana z industrijsko dediščino. 

K sodelovanju želijo pritegniti mlade med 18. in 30. letom starosti različnih profilov, ki bodo v mešanih skupinah na dane izzive iskali nove in drugačne rešitve za razvoj podeželja in manjših mest ter premišljevali, kako lahko z interdisciplinarnim pristopom ustvarimo nove priložnosti na "periferiji". 

Več o dogodku lahko najdete na spletni strani

Vir: Društvo za mladinski razvoj Idrija 2020

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21592

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino