Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Nov. 2019

Vključevanje mladih v turistično društveno organizacijo

Turistična zveza Slovenije tudi letos organizira tradicionalno Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez, ki bo 13. novembra 2019 ob 9.30 uri v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču.

S pomočjo moderiranih tematskih delavnic boste skupaj iskali načine kako uspešno krepiti turistični podmladek, kako posodabljati in nadgrajevati skupne programe in projekte v smeri, da postanemo bolj povezani in učinkovitejši pri razvoju slovenskega turizma.

Prostovoljsko delo je podlaga delovanja turističnih društev, ki ga ne moremo plačati, lahko pa ga nagradijo. Na vaš predlog bodo podelili priznanja najzaslužnejšim društvenim prostovoljcem ali prostovoljkam.

Na dogodek se je potrebno prijaviti do ponedeljka, 11. novembra na info@turisticna-zveza.si.

Več na www.turisticna-zveza.si.

Vir in foto: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35925

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino