Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Jan. 2022

Vse o evropskem letu mladih

Bi rad_a izvedel_a več o evropskem letu mladih?

Instagram profil European Youth za obeležitev evropskega leta mladih predstavlja serijo vprašanj in odgovorov (Q&A), kjer lahko mladi postavijo vprašanja glede na določeno tematiko, in nanje dobijo odgovore.

Prva serija vprašanj in odgovorov se bo osredotočala na evropsko leto mladih 2022, potekala pa bo v torek, 1. februarja, ob 16.00 CET. Na vprašanja bo odgovarjala koordinatorka za mladino ga. Biliana Sirakova.

Za še več informacij o dogodkih evropskega leta mladih pa spremljaj spletno stran Evropskega mladinskega portala, kjer med drugim najdeš zemljevid dogodkov, ki bodo potekali tekom leta po vsej Evropi, tudi v Sloveniji.

Vir: Evropski mladinski portal

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

30670

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino