Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 May 2020

Z usposabljanjem do službe, ki koristi tudi družbi

Zavod BOB vabi na usposabljanje Jaz, družba, služba, kjer lahko odkriješ nove priložnosti za delo in za razvoj kariere, nova znanja, ki so uporabna pri iskanju zaposlitve, ter spoznaš svoje realne možnosti za zaposlitev. Spoznaval_a boš, kako poiskati dobro službo, in kaj vse še obstaja poleg objav na zaposlitvenih portalih. 

Poišči alternativno klasičnim oblikam zaposlitev – s Pogonom imaš možnost, da na job shadowingu sodeluješ z enim od delodajalcev, ki navdihujejo in spreminjajo svet na bolje. Usposabljanje traja 90 ur, na voljo so nasledni termini:

  • maj–junij 2020 - uvodno informativno spletno srečanje bo 25. 5. 2020 ob 13.00 v Ljubljani
  • avgust–oktober 2020
  • januar–marec 2021
  • maj–julij 2021

Usposabljanje Jaz, družba, služba je brezplačno. PRIJAVI SE!

Več informacij o projektu in usposabljanjih ter prijavnice najdeš na tej strani, lahko pa pokličeš tudi na številko 041 391 086 ali pišeš na metka@zavod-bob.si.

Usposabljanje se odvija v okviru projekta Pogon, v okviru katerega bodo za vstop na trg dela usposobili mlade med 18 in 29 let, ki želijo s svojim delom spreminjati svet na bolje. V okviru dveh usposabljanj bodo udeleženci razvili ključne kompetence, ki jih danes iščejo delodajalci. Omogočili jim bodo izkušnjo dela v organizaciji po lastnem izboru, ali pa podporo pri razvoju svoje poslovne ideje s področja družbenih inovacij.

Vir in foto: Zavod BOB

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88498

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino