Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Sep. 2019

Zadnji teden počitnic v MC Šmartno ob Paki

Zadnji teden v avgustu so v MC Šmartno ob Paki pripravili raznovrstne otroške delavnice. Ves teden so se družili ob ustvarjanju simpatičnih izdelkov iz raznih materialov, poudarek pa je bil na recikliranju starih vrvic, kosov oblačil, ostankov papirja in papirnatih tulcev. Pomerili so se tudi v igranju družabnih iger, tistih, ki jih je že načel zob časa, kot tudi novodobnih. V sodelovanju z Malimi ustvarjalci so izvedli delavnico LEGO robotike.

Otroci so skupaj s starši, starimi starši, prijatelji in še kom na "šmarško plažo" v okviru otvoritve Poznopoletnega festivala 2019 čofotali v bazenu, se zabavali v ustvarjalnem in taborniškem kotičku ter se dodobra razgibali v obilici glasbe in plesa.

Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

94994

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino