Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Apr. 2021

Zanimivi poklici: specialni pedagog

V Centru eksperimentov Maribor nadaljujejo serijo o zanimivih poklicih. Tokrat je poklic specialnega pedagoga opisala Melita, upokojena specialna pedagoginja.

Predstavila je kaj vse zahteva poklic specialnega pedagoga od človeka in s kakšnimi občutki se srečuje pri delu. Poklic specialnega pedagoga je pester in raznolik, ter zahteva veliko mero potrpežljivosti, saj je delo z otrokom z različnimi sposobnostmi in motnjami vse prej kot lahko. Melita je z veseljem spremljala napredek teh otrok in jih spodbujala. Glavna nagrada poklica so pozitivni občutki uspeha, ko specialna pedagoginja pomaga otroku premagati ovire in priti do uspeha.

Več si lahko preberete na povezavi.

Vir:Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49317

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino