Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Apr. 2020

Zašijmo korono!

V času krize so v Mladinskem centri Idrija vedno znali stopiti skupaj. "Zakaj ne bi v trenutni krizi uporabili vsestranskega znanje naših non, ki so vedno poskrbele za to, da so bile hlače in nogavice vedno zašite," so se vprašali in podali pobudo za povezovanje vseh, ki želijo pomagati pri šivanju zaščitnih pralnih mask za idrijska gospodinjstva, za sosede, prijatelje in kolege. Pri nas lahko sodelujoči brezkontaktno prevzamejo pripomočke, ki jih je zagotovila občina, in vrnejo izdelane maske. Pri tem sodelujejo tudi z drugimi organizacijami.

Pozivajo vse, ki ste pripravljeni priskočiti na pomoč pri šivanju, da se oglasite in prevzamete paket za izdelavo 12 mask na kontaktnih številkah:

Spletni obrazec za prevzem šivalnega paketa paketa: 

Vse potrebne informacije najdete tudi tukaj.

Vir in foto: Mladinski center Idrija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67872

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino