Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Dec. 2020

Zimsko CMKarjenje

Center mladih Koper mladino vabi na Zimsko CMKarjenje

Da bi bil ta praznični mesec kar se da podoben vsem ostalim v preteklih letih, so v Centru mladih Koper (CMK) pripravili pestro ponudbo brezplačnih spletnih delavnic in prireditev, ki bodo mladim popestrile konec tega prečudovitega leta, četudi ne bo snega.

CMK-jeva Facebook stran in platforma zoom bosta ob ponedeljkih ponujala delavnice Feldenkrais joge, ob sredah izelavo razkužil, prazničnih slaščic, risanje po skodelicah ter potopisno predavanje. 15. 12. in 29. 12. 2020 bo potekala tudi delavnica stand-up komedije, ki jo bo vodil komik in Youtube influencer, Marko Žerjal.

23. 12. 2020 pa se bo odvila prva od štirih kuharskih delavnic, ki jih bosta vodila Marko Šinkovec in Enis Beganović iz Hoba catering. 

Vabljeni na ustvarjalno, Zimsko CMKarjenje!

Spremljajte Facebook stran Centra mladih Koper, kjer bodo na voljo vsa navodila za prijave na delavnice in pa tudi kakšno nenapovedano glasbeno presenečenje.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

97354

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino