Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Jun. 2020

"Žinkana" aktivirala 40 prostovoljcev

Mladinski center Dravinjske doline je v sodelovanju z Zavodom za šport Slovenske Konjice izvedel osmo tradicionalno prostovoljsko delovno akcijo "Žinkana". Glavni namen akcije je apelirati na aktivnost in solidarnost lokalnega prebivalstva, da pripomore k lepši in posledično bolj povezani lokalni skupnosti.

Letos je v sklopu akcije potekalo urejanje družabnega prostora pri bazenu in stadiona Slovenske Konjice. K uspešni izvedbi akcije je pripomoglo 40 prostovoljk in prostovoljcev iz različnih lokalnih organizacij: Kluba študentov Dravinjske doline,  Društva tabornikov Rod belega konja Slovenske Konjice, Konjiških skavtov – Steg Slovenske Konjice 1 in Nogometnega društva Dravinja. Pri organizaciji delovne akcije sta pomagala tudi Občina Slovenske Konjice in JKP Slovenske Konjice. Odzval se je tudi gospodarski sektor in sicer Gostinstvo Fink d.o.o., ki je deloma doniral pogostitev za vse udeležene ob zaključku akcije in medijska hiša Novice-Radio Rogla, ki je pomagala pri informacijskem procesu akcije.

"Akcije sem se udeležila, ker se mi zdi pomembno, da stopimo skupaj in nekaj naredimo za Konjice," je povedala udeleženka delovne akcije.

Mladinski center Dravinjske doline in Zavod za šport Slovenske Konjice se iskreno zahvaljujeta vsem za pomoč pri uspešni izvedbi delovne akcije. Več fotografij si lahko ogledate tukaj.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

22022

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino