Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Dec. 2020

Zoskarji 2020

Mladinskem centru Zagorje je že deseto leto zapored potekala prireditev Zoskarji. Dogodek na katerem vsako leto podelijo nagrade pridnim prostovoljcem.  (Zagorje ob Savi + filmska nagrada Oskar = Zoskar)

Letos je bil dogodek prav poseben, saj je prvič v zgodovini tega dogodka potekal preko spleta, kot oddaja na Facebook profilu MC ZOS. Mladi, prostovoljci in zaposleni mladinskega centra so pripravili raznolik in zabaven program dolg dobrih 35 minut, v njem pa najdete poezije o Koroni, precej različne glasbe, ter seveda »podelitev« nagrad.

Kljub temu, da ni bilo druženja v prenovljenem centru, so si nekateri dogodek ogledali  skupaj v Zasavskem virtualnem mladinskem centru na Discordu, kjer so že med samim dogodkom prejeli precej pozitivnih odzivov gledalcev. Vabijo pa tudi vas, da si ogledate Zoskarje 2020 na Facebook strani in tudi sami pustite kakšen komentar.

Vir: Mladinski center Zagorje ob Savi 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21590

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino