Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Mar. 2021

»ŽURAM S PRIJATELJI, NE Z DROGO!« na daljavo preko videokonference

Po uspešno izvedenih preventivnih aktivnostih »Žuram s prijatelji, ne z drogo!« in to prvič na daljavo (preko videokonference Zoom) za skupaj 37 učencev devetošolcev iz OŠ Artiče in OŠ Velika Dolina, so 25. 2. 2021, preventivni program na Zavodu za podjetništvo, turizem in mlado Brežice, izvedli na daljavo tudi za 150 dijakov (1. in 2. letniki) Ekonomske in trgovske šole Brežice. Spregovorili so o različnih vrstah zasvojenosti, povedali, kako se lahko obvarujemo pred drogami in poudarili pomen pozitivne samopodobe.

Učenci so bili v prvem delu izvedbe deležni dveh strokovnih predavanj s strani strokovne zdravstvene delavke iz Zdravstvenega doma Brežice in policista iz Policijske postaje Brežice. Sledile so preventivne delavnice, ki so jih vodili usposobljeni prostovoljci in strokovni delavci in sodelavci Mladinskega centra Brežice. Vse naštete strokovne službe delujejo na projektu Večgeneracijskega centra Posavje (enota Brežice).

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40723

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino