Zabava in prosti čas

Cirkuška delavnica X Cirkokrog Primorska

22. 1. 2024 avtor: Zavod KŠM Tolmin
plakat

Vabljeni na cirkuško delavnico s Cirkokrogom, kjer bomo odkrivali čaroben svet cirkusa! 

Kdaj? 27. januar 2024, 17.00–19.00

Kje? Mala telovadnica šolskega centra Tolmin

Za koga? Delavnica je namenjena mladim, od 15 do 30 let, ki si želite poskusiti in naučiti nekaj novega, nekaj odpičenega. 

Kaj? Na delavnici cirkuške pedagogike se bomo posvetili učenju rokovanja z različnimi cirkuškimi rekviziti: žongliranje z žogicami, rutkami, keglji in obroči, diabolom, rožnimi palicami, vrtenje kitajskih krožnikov, sukanje poi-jev in palice. Iskali bomo ravnotežje med seboj z učenjem lažjih partnerskih akrobacij in gradili človeške piramide. Ker je nabor cirkuških veščin raznolik in dokaj velik, se lahko osredotočimo le na eno ali nekaj njih, ali pa izvedemo le pokušino več različnih. Celoto pa bomo zaključili z naborom interaktivnih iger, ki so velikokrat obarvane s cirkuškimi rekviziti in veščinami.

Kaj potrebujem? Ker bo srečanje potekalo v telovadnici, prinesi s seboj čisto športno obutev, lahko si pa tudi kar bos/a.

Kam se prijavim? Prijavi se na delavnico v ZS oziroma na mail: mladina@ksm.si. Prijave so zelo dobrodošle zaradi lažje organizacije delavnice.

Pridruži se nam na delavnici in zraven povabi tudi svoje prijatelje, da skupaj poskusite nekaj novega.

Če se želiš delavnice udeležiti in ti oviro predstavlja prevoz do Tolmina, nam to sporoči in morda skupaj dobimo rešitev.

Se vidimo!