Futr pa gvant: izmenjevalnica oblačil sreča disko juho

11. 5. 2023 avtor: Mladinski center Kotlovnica Kamnik
Oblačila

Mladinski center Kotlovnica vabi na novo izmenjevalnico oblačil, ki jo bodo tokrat izvedli na zelenici Kreativne četrti Barutana in popestrili s posebnim družabnim piknikom v obliki Disco juhe!

Imate doma kakšna oblačila, ki bi jih želeli podariti nekomu drugemu, ali pa si želite popestriti lastno garderobo? Kot vsak mesec bomo izvedli izmenjevalnico po principu »prinesi in/ali odnesi oblačila«. Vabimo vas, da v torbo naložite čista, še uporabna in dobro ohranjena oblačila in jih prinesite v soboto, 13. maja 2023, ob 10:00. Ne sprejemamo reklamnih majic in spodnjega perila.

Disco juha je akcija proti zavrženi hrani, kjer se pripravljajo jedi iz ekološke, sezonske, lokalne in etične hrane ali hrane, ki bi šla v smeti, ker ne bi ustrezala komercialnim estetskim standardom.

Poleg skupaj pripravljene hrane in izmenjave oblačil nas čaka popoldne druženja ob glasbi ter ob igranju Štrbunka in metanju podkve. Vabljeni od 10:00 do 16:00 na Barutansko zelenico!

Banner z vabilom na dogodek
Vabilo

Dogodek izvajajo skupaj z Mladinskim svetom Kamnik in taborniki Rod bistriških gamsov Kamnik ob podpori društva Focus, društvo za sonaraven razvoj. Aktivnost poteka v okviru projekta OurFod.OurFuture, ki ga sofinancirata Evropska komisija in Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina je v izključni odgovornosti organizatorjev in ne odraža nujno stališč sofinancerjev.