Kultura / Neformalno izobraževanje

Likovna ustvarjalnica in razstava Brave New World @ CMK

27. 10. 2022 avtor: Center mladih Koper

Vabljeni na ustvarjalno delavnico z Urško Pavlovič, ki vas bo usmerjala pri slikanju z akrilnimi barvami na slikarsko platno.

Slikali boste motive sončnega vzhoda/zahoda v poljubnem naravnem okolju. Predznanje ni potrebno, delavnica pa je namenjena starejšim od 15. leta starosti.

Ustvarjalnica poteka v sredo, 9.11., ob 17.00, prijave so obvezne, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko tukaj.

Delavnico vodi Urška Pavlovič, izkušena mladinska delavka in umetnica, ki spodbuja vse ljudi k ustvarjanju in na delavnicah z veseljem deli tehnike, orodja in metode, ki pomagajo pri različnih načinih ustvarjanja (predvsem risanja in slikanja).

Delavnici bo ob 19.00 sledila razstava slik akril na platno z naslovom BRAVE NEW WORLD – Pogumni novi svet, umetnice Urške Pavlovič, MasterPeace.

Razstava slik predstavlja sanjsko raziskovanje vesolja in domišljije. Spodbuja zastavljanje globljih vprašanj. Mislec v naših možganih spremeni notranji dialog v pripovedovanje zgodb, ki vedno znova odpirajo nova vprašanja. Tukaj in zdaj lahko potujemo po neskončnem prostoru in brezčasju. Začutimo vrednost svojega lastnega obstoja. Prebudimo potrebo po raziskovanju in jo zadovoljimo. Z razumevanjem sebe lažje razumemo svet okrog nas.

Umetnico lahko spremljate prek Instagram profila: masterpeace.up