Šport

Mednarodni športni HEPA kamp – 3. termin

14. 6. 2023 avtor: Mladinski center Brežice
Letak HEPA kamp

Mladinski center Brežice vse mlade med 15. in 29. letom starosti vabi k udeležbi na največji evropski mednarodni športni kamp, HEPA kamp, namenjen krepitvi zdravja s spodbujanjem telesnih aktivnosti, kar bodo dosegli z izvajanjem inovativnih oblik športne rekreacije, kot so inovativna plavalna usposabljanja z elementi samoreševanja; moč, vzdržljivost in nadzor nad telesom preko metode Escape Game; stand up paddling in inland river surfanje; pametno ogrevanje; inovativne oblike rokometa. 

Mednarodni športni kampi bodo trajali od ponedeljka do petka, udeleženci bodo nastanjeni v MC Hostlu Brežice, za obroke pa bo poskrbljeno. Udeležba je brezplačna. Za udeležbo na kampih ni treba biti športnik ali aktivno trenirati. 

Če niste čisto prepričani, ali se kampa želite udeležiti, pa vas navedene aktivnosti in vsebina zanimajo, si jih lahko bližje ogledate na dogodku ZPTM Brežice Pozdrav poletju, ki se bo odvijal 24. 6. 2023. 

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo in rezervacijo termina! 

Rok za prijavo: do zapolnitve prostih mest.

Prijavnico dobite na naši spletni strani – tukaj.

Več informacij: anja.krusnik.cirnski@zptm.si.

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Hand in Hand. Projekt je financiran iz strani Evropske Komisije (Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport).