Kultura / Zabava in prosti čas

Pelhan – predstavitev 2. albuma Zgrabi me

8. 4. 2024 avtor: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina
skupina pelhan

Leta 2013 je Aleš Pelhan ustanovil skupino Pelhan in izdal prvo ploščo V neznano. Album je bil med poslušalci izjemno dobro sprejet in je skupini odprl vrata na koncertne odre, ki si jih je delila tudi z največjimi imeni v svetu rocka, kot so Uriah Heep.

Po izidu prve plošče in nekaj kadrovskih spremembah, med katerimi sta se skupini kot basist in bobnar pridružila Matej Likar oziroma Simon Mislej, se je nabralo veliko novega materiala, kar je privedlo do izdaje novih singlov in snemanja novega albuma. Premiera novega albuma je velik dogodek, ki ga je treba primerno proslaviti.

Skupina Pelhan bo zato v soboto, 20. aprila 2024 (vrata ob 20.00) v Hiši mladih v Ajdovščini premierno v celoti predstavila novi album Zgrabi me, na katerem ne bodo manjkali že izdani singli Prvi ples, Narava kaže zobe, Za naju dva, Zgrabi me, Na dnu flaše in Ne grem domov. Poleg novih pesmi bo skupina seveda zaigrala tudi najbolj udarne skladbe s prvega albuma. Pridružite se jim in delite ta glasbeni trenutek ter ustvarite spomine, ki jih boste nosili še dolgo s seboj.

Dobro mero glasbe in zabave bo pred koncertom in po njem zagotovil DJ Riki, poskrbljeno pa bo tudi za pijačo.

Na koncertu bo mogoče kupiti tudi novi album Zgrabi me v fizični obliki in majice skupine v vseh velikostih.