Kultura / Zabava in prosti čas

Rok Škrlep: Recept za srečo

4. 1. 2024 avtor: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina
moški

Si srečen? Edino vprašanje, o katerem bi se zares morali pogovarjati, je tokrat preneseno na oder. Vprašanje, ki je delalo mnogo preglavic Aristotlu in drugim velikim filozofom, bo poskušal razvozlati diplomiranec filofaksa.

Glasbena monokomedija se loteva sreče in srečnosti na karseda humoren a vseeno analitičen način. Skozi pesmi, osebne izkušnje in observacijski pogled skuša priti do sestavin, ki so potrebne za srečo.

Pa mu bo uspelo? Preverite in pridite na najbolj posrečeno monokomedijo pri nas v četrtek, 25. januarja 2024, ob 19. uri, v bar Hiše mladih (MKC Hiša mladih, Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina).

Rok Škrlep je komik, ki je kljub svoji mladosti na stand up odrih prisoten že celo desetletje in ravno deseto obletnico nastopanja obeležuje s svojo drugo avtorsko monokomedijo. Po odlično sprejeti potopisni predstavi “Svetovne fore” se na slovenske odre vrača še bolj osebno, izpovedno in predvsem iskreno. Predstava je še en dokaz več, da tudi voditelj Malih sivih celic nima odgovorov na vsa vprašanja.

Nakup vstopnic v predprodaji je možen v Hiši mladih na recepciji Mladinskega hotela vse do zasedenosti mest v dvorani. Cena vstopnice za študente in mlade do 30 let znaša pet evrov, za ostale deset.

Se vidimo 25. januarja ob 19. uri v Hiši mladih! 

Komično vabljeni!