Mladinsko delo

Katere so KLJUČNE STVARI ob zaključku leta?

19. 12. 2022 avtor: Socialna akademija

“Vztrajajte v svojih ciljih, sledite svojim sanjam. Če pa kdaj pride do kakšnih težav, jih jemljite kot izzive, poskušajte jih rešiti. Če pa pridete do česar, na kar ne morete vplivati, se pa čimmanj sekirajte!” je ob koncu leta sporočilo Maje Dežman Stele, ki že zadnjih nekaj let z veliko pozitivne energije in predanosti vodi ekipo 10 ključnih stvari.

Ob zaključku leta so nekatere članice ekipe za mlade posnele video sporočilo. Vabljeni k ogledu!

Srečno pri zasledovanju ciljev!

Kaj želi ekipa 10 ključnih stvari sporočiti mladim ob koncu leta 2022?

Ključ do uspeha je trud in ne samo talent, s katerim se rodiš. Tisti dober občutek, ko se za nekaj potrudiš, pa potem na koncu uspe – to je bistveno! Z jasnimi cilji, s čisto vizijo in kančkom igrivosti, srčnosti ter družbene podpore boš razvil-a z smiselno in srečno življenje!

Poleg tega pa v posnetku pravijo še: “Življenje je milo za žajfo. Tako da vračaš v isti meri!” ter “Tudi med kamni so razpoke – tam prodre svetloba. Zato nikoli ne obupaj, v tem je največji čar!”

10 Ključnih stvari?
Projekt 10 ključnih stvari je zamišljen kot serija izzivov, ki med mladimi spodbudijo zavedanje, da je v življenju posameznika, poleg formalne izobrazbe, za osebni razvoj pomembnih tudi dobršno število drugih stvari, spretnosti in znanj, na katere včasih šola pozabi, ali pa tam za njih ni časa.

Preberite več o ekipi ter o dogodkih in delavnicah, ki jih organizirajo, na njihovi spletni strani!