Zabava in prosti čas

Marčevski program Centra mladih Koper

4. 3. 2024 avtor: Center mladih Koper
mladi

Marec naj bi bil mesec z najmanjšo količino padavin v letu, kar pa še ne pomeni, da bo v CMK-ju »padlo« manj dogodkov. V letošnjem »sušcu« bo Center mladih Koper slavil predvsem dan žena in prihod pomladi, dogodki bodo obarvani tako športno kot tudi kulturno.

V petek, 8. marca, bo za dan žena potekal koncert z naslovom Viva le donne, na katerem bodo nastopili audio-vizualni kolektiv Žena in prvaki humornega post-punk-folk absurdizma Majmunska posla. CMK vabi na slavje ob 20.30, na Gregorčičevo 4 v Kopru.

Ljubitelji in ljubiteljice kvizov ter znanstvene fantastike bodo na svoj račun prišli v sredo, 13. marca, ko bo v CMK-ju potekal kviz na temo franšize Vojne zvezd. Kviz se začne ob 19.00. Istega dne se bo ob 18.30 v enoti Markovec pričela seansa akrobatske joge, ki bo poskrbela za krepitev uma in telesa udeleženk ter udeležencev.

Kot vsak mesec bo tudi v marcu poskrbljeno za smeh. Odprti mikrofon komikov v okviru serije Bunga bo v četrtek, 21. marca, ob 20.00. Za sklepni marčevski koncertni dogodek bosta poskrbeli inštrumentalni skupini vrhunskega kova. V Center mladih Koper prihajajo lokalni Fish On Mars in vipavski Mart. Popotovanje se prične ob 20.30.

Prav tako ne bo manjkalo podpornih ter »gamerskih« druženj, gledaliških predstav in predavanj. Za več informacij o preostalih dogodkih lahko obiščete Facebook stran Centra mladih Koper.