Zaposlovanje

MC Vič širi svojo ekipo!

14. 5. 2024 avtor: Zavod Nefiks
plakat

Mladinski center Vič širi svojo ekipo in vabi v svoje vrste mladinskega delavca, ki bi skrbel za koordinacijo aktivnosti v Mladinskem centru Vič.

Naziv delovnega mesta: Mladinski delavec v MC Vič

Oblika dela: Zaposlitev za določen čas (projektno delo)

Delovni čas in lokacija opravljanja dela: Delovni čas znaša 40 ur tedensko. Delo poteka v popoldanskem terminu v času odprtosti Mladinskega centra (14.30–19.00/21.00), občasno delo ob vikendih in praznikih. Delo se opravlja na sedežu Mladinskega centra Vič (Tržaška cesta 85, 1000 Ljubljana), v pisarni Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana) ter občasno na terenu.

Trajanje dela: 15. junij 2024 do 31. december 2025. Poskusno obdobje 3 mesece.

Plačilo: cca. 1260 evrov bruto

Zahtevana stopnja izobrazbe: Srednješolska izobrazba, 5. stopnja

Smer izobrazbe: Gimnazijski maturant, predšolska vzgoja, grafični tehnik ali druge sorodne smeri. Zaželen je NPK mladinski delavec.

Rok za prijavo je 14. maj. Kandidat mora biti na razpolago v predvidenih terminih za razgovore in testiranje in sicer med 16. In 17. majem v popoldanskem času.

Začetek dela: Oseba je zmožna pričeti z delom 15. 6. 2024.

Več o zaželenih delovnih izkušnjah na povezavi.

Zainteresirane kandidate pozivamo, da nam pošljejo:

Na podlagi prejetih vlog bomo opravili ožji izbor kandidatk in kandidatov in jih povabili k razgovoru in testu ter se na podlagi tega odločili o ibiri. Razgovori in testi bodo potekali med 16. in 17. majem v popoldanskem času. O razgovoru boste obveščeni po e-pošti.

Zavod Nefiks si pridružuje pravico, da ne izbere nikogar od prijavljenih, če ne bodo ustrezali razpisanim pogojem v zadovoljivi meri.

Vse, ki se boste prijavljali na delovno mesto vabimo, da se podrobno seznanite z našo organizacijo in preteklimi projekti.

Za kakršnakoli vprašanja glede razpisa za delovno mesto smo na voljo prek e-naslova nefiks@nefiks.si.

Veselimo se vaših prijav!