Kultura / Zabava in prosti čas

Mesec kulture v Centru mladih Koper

9. 2. 2023 avtor: Center mladih Koper

Po uspešnem preboju januarskega prireditvenega zatišja Center Mladih Koper vstopa v mesec februar, ki bo letos posvečen kulturnim vsebinam za mladino. Te bodo po večini obkrožale kulturni praznik.

Takoj po kulturnem prazniku se na oder vračajo Obalne rime »Back to roots«, ki bodo gostile uveljavljene ter manj uveljavljene pesnice in pesnike. Vabljeni 9. 2. 2023 ob 20.00 v Center mladih Koper.

V tokrat bolj zgodnjem času se vrača tudi festival Kulturiti dvoru, ki bo svoj poklon kulturi prispeval v jazzovski obliki. V petek, 10. 2. 2023 bo ob 20.00 nastopil duet DOVČ-KRMAC, ki bo s harmoniko, tubo ter efekti raziskoval večdimenzionalnosti zvoka. V soboto, 11. 2. 2023 pa bo ob 20. uri nastopila skupina Ecliptic, ki jo sestavljajo predstavniki težke sodobne jazzovske kategorije.

Ker si kulture ne morejo predstavljati brez starih običajev, Center mladih Koper vabi na pustno rajanje, ki ga bodo do polnoči pospremili lokalni Beatles Legendado. Za pustne maske je vstop prost. Vabljeni v soboto, 18. 2. 2023 ob 20.30 v Center mladih Koper.

Prav tako se v februarju vračajo tudi družabne igre, jam session, stand up večer ter številne delavnice.
Več informacij je dostopnih na Facebook strani Centra mladih Koper.
Lepo vabljeni!