Mlade družine

Mlade družine imajo prostor tudi na mlad.si

13. 7. 2023 avtor: Uredništvo
mlade družine

Portal za mlade svoj prostor namenja tudi mladim družinam, ki se pogosto soočajo z različnimi vprašanji, izzivi in odločitvami. Rubrika Mlade družine na portalu mlad.si tako prinaša prav to – kotiček podpore in informacij za mlade družine s številnimi drugimi zanimivimi in koristnimi vsebinami.

Portal mlad.si je lahko izvrstna informativna odskočna deska za mlade družine, saj v svoji rubriki Mlade družine omogoča objavo novic, informacij in drugih podatkov, ki so koristni in relevantni za mlade družine. Poleg tega rubrika zagotavlja tudi vse aktualne informacije o ključnih vprašanjih, s katerimi se mlade družine srečujejo.

Kaj vse rubrika Mlade družine zajema?

S klikom na rubriko se odpre dostop do jedrnato zapisanih ključnih informacij za mlade družine, ki so opremljene z vsemi potrebnimi povezavami, te pa privedejo do različnih razpisov, dokumentov, portalov za prijavo in podobno.

Informacije, ki jih je mogoče najti v rubriki Mlade družine:

Pod seznamom pomembnih informacij pa si lahko bralec_ka ogleda tudi številne vsebine mladinskih organizacij, mladinskih centrov in drugih institucij, ki se ukvarjajo z mladimi ter preveri, kaj vse se za mlade družine v Sloveniji dogaja.

O mladih družinah tudi dopisniki

Tematiki mladih družin se v mesecu juliju posvečajo tudi dopisniki portala mlad.si. Dopisnica Jerneja Potočnik je tako pisala o odloženem starševstvu ter trendih ustvarjanja družine, njen prispevek pa lahko preberete v dopisniškem članku O mladih družinah, ki so v resnici »vse manj mlade«; dopisnik Rožle Oštir pa je razmišljal o finančni in stanovanjski situaciji mladih družin, njegovo razmišljanje pa najdete v prispevku Izginjanje srednjega sloja.