Mladinsko delo

Mladi zmaji razpisujejo 2 delovni mesti za delo v mladinskih centrih

31. 3. 2023 avtor: Mladi zmaji

Postani Specialist_ka za mladinsko delo VII/2 – M/Ž v četrtnem mladinskem centru za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Mladi zmaji iščejo strokovni, organizirani, dinamični in energični osebi, ki bosta podprli razvoj programov Četrtnega mladinskega centra Šiška in Zalog.

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. Mladi so pomembni soustvarjalci lepše prihodnosti zato Mladi zmaji posvečajo svoje delovanje vključevanju mladih v ustvarjanje utripa mesta. V mladinskih centrih preko različnih aktivnosti iščejo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov. Preko mladinskih pobud podpirajo uresničitev idej mladih ter nudijo priložnosti za prostovoljno delo in opravljanje prakse.

V Šiški v pritličju bloka na Tugomerjevi 2 z mladimi gradijo stičišče urbanih kultur, kjer domujejo umetnost, glasba, šport in tudi zdrava prehrana. Mladi Zmaji Šiška so aktivni v lokalni skupnosti in se uspešno povezujejo, sodelujejo in podpirajo organizacije ter gojijo dobre odnose s stanovalci.

V Zalogu, v prostorih nekdanje osnovne šole na Zaloški 220 v ospredje postavljajo šport, skrb za okolje, povezovanje med mladimi in znotraj lokalne skupnosti ter skrb za zdravje. Mladi zmaji Zalog, ki mu mladi “ponarodelo” rečejo ČaMaC, je pravo stičišče različnih kultur in generacij mladih.

Od novih sodelavcev pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. Odnos je izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Vodilo Mladih zmajev je, da so vedno na voljo mladim v mestu!

Če vas je njihov razpis nagovoril in želite soustvarjati z Mladimi zmaji z vašim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, ki so navedeni v nadaljevanju, na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 11. 4. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: 

Prijava: SPECIALIST ZA MLADINSKO DELO.

Več informacij: VSEBINA RAZPISA ZA DELOVNO MESTO

www.mladizmaji.si