Zaposlovanje

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto: Vodja glavne pisarne

10. 11. 2023 avtor: Mladi zmaji
plakat

Mladi Zmaji razpisujemo delovno mesto – Višji svetovalec področja III – M/Ž – Vodja glavne pisarne, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Ljubezen do mladih in skrb za prihodnost mladih generacij je povezovalna nit kolektiva Mladih zmajev in gonilo za oblikovanje programov. Mladi so pomembni soustvarjalci lepše prihodnosti in Mladi zmaji posvečamo svoje delovanje vključevanju mladih v ustvarjanje utripa mesta. V naših programih iščemo odgovore na izzive odraščanja, iskanja lastne identitete ter potencialov.  Preko mladinskih pobud podpiramo uresničitev njihovih idej, nudimo  priložnosti za prostovoljno delo in opravljanje prakse. Mladim smo mentorji, učitelji in motivatorji in obratno, mladi so naši učitelji in motivatorji. To terja znanje, energijo in predanost.

Za izpolnjevanje svojega poslanstva iščemo strokovno, organizirano, samoiniciativno, dinamično in zanesljivo osebo, ki bo z odličnim vodenjem in razvijanjem oddelka glavne pisarne, podpirala programe Mladih zmajev.

Ponujamo dinamično delo. Želimo si osebo, ki bo prevzela vodenje in organizacijo glavne pisarne s predanostjo v smeri razvoja podpore programom Zavoda. Veliko nam pomenijo odnosi, zaupanje, spoštovanje, pripadnost in medsebojna podpora. Od novega sodelavca pričakujemo pripravljenost za timsko delo, usmerjenost v rešitve, samostojnost, organiziranost, večopravilnost in zanesljivost. Za nas so dobri odnosi izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Naše vodilo je, da smo vedno na voljo mladim v mestu.

Kaj ponujamo:

Če vas je naš nagovor za resno in dolgoročno delo nagovoril in želite soustvarjati z nami s svojim znanjem in energijo ter izpolnjujete vse navedene pogoje razpisa, nam na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 13. 11. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: Prijava: Višji svetovalec področja III.