Zaposlovanje

Mladi zmaji razpisujejo delovno mesto: Vodja mladinskih programov

27. 9. 2023 avtor: Mladi zmaji
Ekipa mladi zmaji

Mladi Zmaji razpisujejo delovno mesto  – Vodja mladinskih programov VII/1 – M/Ž – področje uličnega dela in mobilnega mladinskega centra Ljuba in Drago, za nedoločen čas s polnim delovnim časom.

Ljuba in Drago je varen prostor, ki obiskuje ljubljanske soseske, v katerih je manjša ponudba prostorov in programov za mlade ali nastopa v vlogi gostitelja kulturnih dogodkov v mestu. Program L&D je namenjen omogočanju brezskrbnega druženja ob pogovoru, poslušanju dobre glasbe, snovanju in uresničevanju idej. Jezik, ki jih povezuje je kultura. Mladi lahko ob mentorski podpori in pomoči (so)ustvarjajo lasten program, ki ga pogrešajo v lokalnem okolju. Mobilni mladinski center s prilagajanjem dela potrebam in izzivom prebivalcev, deluje povezovalno in vključujoče. Veliko pozornosti posveča tudi povezovanju s četrtnimi skupnostmi in društvi, predvsem preko aktivnega udejstvovanja na njihovih lokalnih dogodkih.

Ponujajo dinamično delo in iščejo osebo, ki bo prevzela skrb za program v mladinskem centru s predanostjo in nadgradila že vzpostavljen program v smeri novih povezovanj. Pričakujejo pripravljenost za timsko delo, pozitivno naravnanost, samoiniciativnost, ambicioznost, inovativnost, zanesljivost, fleksibilnost in ustvarjalno reševanje problemov. Odnos je izhodišče kakovostnega dela in navdihujočih sodelovanj. Vodilo Mladih zmajev je, da so vedno na voljo mladim v mestu.

Če vas je zgornji nagovor za resno in dolgoročno delo nagovoril in želite soustvarjati z Mladimi zmaji ter izpolnjujete vse pogoje razpisa, ki so navedeni v nadaljevanju, na e-naslov: razpis@mladizmaji.sido vključno 3. 10. 2023, pošljite svojo vlogo z dokazili in motivacijsko pismo z naslovom e-pošte: VODJA MLADINSKIH PROGRAMOV.

Poudarki dela na delovnem mestu Vodja mladinskih programov VII/1:

Pri kandidatih je zaželjeno:

Več informacij o razpisu in pogoji prijave: Vsebina razpisa za delovno mesto.