Kultura

Mladinski filmski natečaj KoRaketa 2020

25. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Center za Mladinsko kulturo Kočevje razpisuje natečaj KoRaketa 2020. Natečaj je razpisan v sklopu nacionalnega projekta Filmski vlak. Cilj natečaja je spodbuditi razmišljanje in izražanje v filmskem jeziku

Razpisana tema natečaja je “Olimpijska načela: odličnost, prijateljstvo in spoštovanje”. V svetu, ki žal vse prevečkrat razdvaja na podlagi različnih kriterijev, želijo videti, kako razumete povezovalno moč, ki jo imajo olimpijska načela. Temo lahko zajamete zelo splošno in ni potrebno, da je končni izdelek povezan s športom.

Pogoji in potek natečaja

Udeleženci morajo prijavljenemu delu priložiti izpolnjeno prijavnico. O pravilih natečaja, načinu oddaje del, formatih izdelkov in ostalih pogojih za sodlovanje več tukaj.

Rok za prijavo je 15. april 2020.

Za najboljše prispevke po mnenju strokovne komisije bodo podeljene nagrade, najboljša tri dela pa bodo tudi javno predstavljena na spletni strani in socialnih omrežjih projekta filmski vlak (Youtube, Facebook), na festivalu DigitalBigScreen v Trbovljah ter na lokalnih televizijah.

Dodatne informacije dobite na e-naslovu info@filmskivlak.si. Vabijo vas tudi, da se udeležite njihovih brezplačnih delavnic v sklopu projekta Filmski vlak, ki so namenjena izobraževanju o filmih. Termini in kraji delavnic so objavljeni na spletni strani www.filmskivlak.si.

Vir in foto: Center za mladinsko kulturo Kočevje