Aktivno državljanstvo

Mladinski svet Logatec vabi na Sprehod do idej

8. 4. 2024 avtor: Uredništvo
banner dogodka

V soboto, 13. aprila, vas Mladinski svet Logatec vabi na dogodek, ki bo odprl vrata vašim idejam in predlogom za izboljšanje našega kraja. Pod naslovom Sprehod do idej boste skupaj raziskovali možnosti, kako narediti Logatec še boljši prostor za življenje.

Kdaj? Sobota, 13. april, od 16.00 do 20.00.

Za koga? Vsi mladi iz Logatca (starost 15–29 let).

Kje? Pričetek na igrišču pred Osnovno šolo Tabor (Tržaška cesta 150, Logatec), zaključek v prostorih Kluba logaških študentov (Tržaška cesta 27, Logatec).

plakat dogodka
Plakat dogodka; Foto: Mladinski svet Logatec.

Dogodek bo potekal v sproščenem vzdušju, kjer boste imeli priložnost izraziti svoje zamisli in mnenja o tem, kako izboljšati skupnost. Sprehod do idej bo trajal približno uro, znotraj katere se boste osredotočili na različne vidike kraja in se spraševali predvsem o potencialih in priložnostih, ki jih ponuja. Dogodek se bo zaključil z razpravo in krajšim druženjem.

V okviru Evropskega tedna mladih želijo spodbuditi aktivno sodelovanje mladih pri oblikovanju kraja. Ideje boste lahko predstavljene odločevalcem na lokalni in državni ravni, ki bodo prisotni na dogodku in vam bodo prisluhnili. 

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je število mest omejeno. Prijave so možne prek povezave.

Ne zamudite priložnosti, da prispevate k oblikovanju prihodnosti Logatca! Pridružite se jim na dogodku in svoj glas podelite s skupnostjo.

Lepo vabljeni!

logotip